Τί θα δούμε στην TV την εβδομάδα 31/10-08/11.

2013-10-31 00:33

Νοέμβρης εν όψει.. κι αυτές είναι οι τηλεοπτικές προτάσεις που "ψαρέψαμε", για σας!

 

Σάββατο

    Μια οικογενειακή κωμωδία, σε Α' τηλεοπτική προβολή, για μικρά και μεγάλα παιδιά, έχει να προτείνει το Star, στις 21.10, και μιλάμε για το "Σαν το σκύλο με τη γάτα 2: Η εκδίκηση της Κίτι Γκαλόρ". Η αρχέγονη μάχη μεταξύ γάτας και σκύλου είναι πάντα επίκαιρη! Η Κίτι Γκαλόρ, πρώην πράκτορας του οργανισμού αντικατασκοπείας των γατών ΜΙΑΟΥ, καταστρώνει ένα διαβολικό σχέδιο, που θα αναγκάσει να προσκυνήσουν μπροστά της όχι μόνο οι σκύλοι αλλά και οι πρώην συνάδελφοι της. Αντιμέτωποι με την αναπάντεχη και άνευ προηγουμένου απειλή, γάτες και σκύλοι θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά στην ιστορία τους, σχηματίζοντας μια μάλλον απίθανη συμμαχία προκειμένου να σώσουν τους εαυτούς τους αλλά και την ανθρωπότητα!  Ήρθε η ώρα να δείξουν όλοι τα νύχια τους!

Κυριακή

    Στον Alpha, στις 21.00, μπορείτε να απολαύσετε σε Α' τηλεοπτική προβολή, το σίκουελ της πιο επιτυχημένης ελληνικής κωμωδίας των τελευταίων ετών, "Νήσος 2". Τον Δεκέμβρη του 2009 ένα ολόκληρο νησί με μπροστάρηδες τις τέσσερις «εξουσίες» ήρθαν στα μαχαίρια για μια διαθήκη. Η κατάληξη; Κάποιοι από τους ήρωες οδηγήθηκαν στη φυλακή, κάποιοι έμειναν στο νησί και κάποιοι πήραν των ομματιών τους. Πέντε χρόνια μετά, ο Μπάμπης, ο Άγης και η Αφροδίτη εκτίουν τις ποινές τους. Την ίδια στιγμή, ο παπα-Λάμπρος δεν έχει ποίμνιο πια. Εκτίει μια άλλου είδους ποινή, καθώς η Ιερά Μητρόπολη του επέβαλε το επιτίμιο της «εθελοντικής προσφοράς» σε κρατουμένους. Η μοίρα τα φέρνει έτσι που δύο μόλις ημέρες πριν την αποφυλάκιση, Μπάμπης και Αφροδίτη γίνονται κατά λάθος μάρτυρες της εξομολόγησης ενός ετοιμοθάνατου βαρυποινίτη στον παπα-Λάμπρο. Μαθαίνουν για την ύπαρξη ενός μεγάλου θησαυρού στο νησί από τα χρόνια της τουρκοκρατίας, η θέση του οποίου υπάρχει σημειωμένη σε κάποιο χάρτη διαιρεμένο σε δύο κομμάτια. Ο ετοιμοθάνατος δίνει στον παπα-Λάμπρο το μισό χάρτη, αλλά πριν προλάβει να αποκαλύψει το όνομα του κατόχου του υπόλοιπου χάρτη, την «κάνει» για τα Ηλύσια πεδία! Στο χάος που θα ακολουθήσει, θα εμπλακούν όλοι οι παλιοί γνώριμοι! 
Πρωταγωνιστούν οι Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δημήτρης Τζουμάκης, Ελένη Καστάνη, Μιχάλης Μαρίνος, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Τάνια Τρύπη, Ζέτα Δούκα, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Δευτέρα

    Στις 21.00, στο Star, προβάλλεται μια περιπέτεια, με τους Μπρους Γουίλις, Μόργκαν Φρίμαν, Έλεν Μίρεν και Τζον Μάλκοβιτς. Στο "Red", ο πράκτορας Φρανκ Μόουζες έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και ζει πλέον μια ήσυχη – πολλοί θα έλεγαν βαρετή - ζωή. Ξυπνάει νωρίς το πρωί, τρώει πρωινό, παίρνει τα χάπια του, κάνει ασκήσεις για να διατηρηθεί σε φόρμα και το βράδυ διαβάζει πάντα πριν κοιμηθεί.  Την απόλυτη ηρεμία του αναστατώνει μια ομάδα εκτελεστών, που προσπαθούν να τον σκοτώσουν.  Όταν ο Φρανκ αντιλαμβάνεται  ότι τόσο εκείνος όσο και άλλοι παλιοί του συνάδελφοι, έχουν γίνει στόχοι αδίστακτων εκτελεστών, αναλαμβάνει δράση. 

Πέμπτη

    Η τρίτη ταινία του επιτυχημένου Twilight, "Τhe twilight saga : Eclipse", μπορούν να απολαύσουν οι λάτρεις της φαντασίας, των βαμπίρ και του ζευγαριού Μπέλα-Έντουαρντ, στο Star, στις 10 το βράδυ. Ενώ η Μπέλα περιμένει την αποφοίτησή της για να ζήσει πια ελεύθερη τον έρωτα της με τον Έντουαρντ, ο Τζέικομπ αποφασίζει να τη διεκδικήσει. Από τη μια στιγμή στην άλλη βρίσκεται διχασμένη ανάμεσα στον έρωτά της για τον Έντουαρντ και την φιλία της με τον Τζέικομπ. Το δίλλημα είναι τεράστιο και η απόφασή της θα μπορούσε να αποτελέσει την αφορμή για την αναζωπύρωση του μίσους μεταξύ λυκανθρώπων και βρικολάκων, ακόμα και να προκαλέσει ένα νέο πόλεμο. 
Πρωταγωνιστούν οι Ρόμπερτ Πάτινσον, Κρίστεν Στιούαρτ και Τέιλορ Λότνερ. Τα γυρίσματα έγιναν στον Καναδά κι η ταινία κατέχει την 34η θέση στις 100 πιο κερδοφόρες ταινίες όλων των εποχών!