Τί θα δούμε στην TV την εβδομάδα 30/9-7/10.

2013-10-01 16:39

Καλό μήνα!
Ο Οκτώβρης μπήκε και τα περισσότερα κανάλια εντάσουν στο πρόγραμμά τους νέες εκπομπές, ταινίες και σειρές, άρα και περισσότερες προτάσεις για σας!

Για να δούμε τις πιο ενδιαφέρουσες αυτής της εβδομάδας..

 

Τρίτη

    Ο Alpha προβάλλει στις 21.45 μια κωμωδία με το Τζιμ Κάρει που θα σας κάνει να γελάσετε με την ψυχή σας! Στο "Yes man", Ο Καρλ Άλεν διαπιστώνει ότι η ζωή δεν του φέρεται καλά: έχει μόλις χωρίσει με τη Στέφανι, η αυτοπεποίθησή του έχει πιάσει πάτο, ενώ στη δουλειά νιώθει ότι μέρα με τη μέρα τελματώνει. Για να αποφύγει την κατάθλιψη, αποφασίζει να παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα αυτοβοήθειας που βασίζεται στην πολύ απλή αρχή: «Ναι Σε Όλα». Αυτό θα προκαλέσει ανατροπές και περιπέτειες στον ήρωά μας, καθώς κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις!
Συμπρωταγωνιστούν οι Ζόι Ντεσάνελ, Μπράντλει Κούπερ και σκηνοθετεί ο Πέιτον Ριντ(The Break up).

Πέμπτη

    Κι αυτό το βράδυ ο Alpha μας εκπλήσσει ευχάριστα καθώς προβάλλει μια ελληνική κωμωδία σε Α' τηλεοπτική προβολή, το "180 μοίρες", με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, την Παναγιώτα Βλαντή και τον Δημήτρη Κουρούμπαλη
Η Άννα είναι μια όμορφη και γοητευτική γυναίκα εγκλωβισμένη σ’ ένα γάμο χωρίς μέλλον. Ο Γιάννης, ο άνδρας της, δίνει μεγαλύτερη σημασία στη δουλειά του, στη συλλογή πολύτιμων έργων τέχνης που διατηρεί και στη γραμματέα του, παρά στην Άννα. Όλα όμως αλλάζουν, όταν ένας διαρρήκτης εισβάλλει ξαφνικά στο σπίτι τους. Η Άννα, στην προσπάθειά της να τον ακινητοποιήσει, καταστρέφει ορισμένα από τα ανεκτίμητα έργα τέχνης της συλλογής του Γιάννη. Το γεγονός αυτό θα λειτουργήσει σαν ηλεκτροσόκ στο βαρετό τέλμα που είχε συνηθίσει να ζει ως τώρα.
Σκηνοθετεί ο Γιώργος Ανδρέου.
    15 λεπτά αργότερα, στο Star, ξεκινά η ταινία "Source Code", επίσης σε Α' τηλεοπτική προβολή, με κεντρικό ήρωα τον Κόλτερ Στίβενς, έναν αμερικανό στρατιώτη, χειριστή ελικοπτέρου. Ο Κόλτερ θα ξυπνήσει σε ένα τρένο με κατεύθυνση το Σικάγο, χωρίς να θυμάται πώς και γιατί βρέθηκε εκεί. Η τελευταία του ανάμνηση είναι να πετάει με ένα ελικόπτερο για μια αποστολή στο Ιράκ..Προσπαθώντας να ενώσει τα κομμάτια του παζλ, θα αναλάβει μια πολύ περίεργη αποστολή με διαθέσιμο κάθε φορά χρόνο..8 λεπτά!
Πρωταγωνιστούν οι Τζέικ Τζίλενχαλ, Μισέλ Μόναχαν, Βέρα Φάρμιγκα, Τζέφρι Ράιτ και σκηνοθετεί ο Ντάνκαν Τζόουνς.

Παρασκευή

    Στις 22.00 στο Star μπορείτε να δείτε άλλη μια ταινία σε Α' προβολή από το κανάλι. Περιπέτεια πολεμικών τεχνών το "Fighting", με ήρωα τον Σον, ο οποίος κατάγεται από την επαρχία και θα πάει στη Νέα Υόρκη για ένα καλύτερο μέλλον. Όμως η επιβίωση στη μεγαλούπολη θα αποδειχθεί πιο δύσκολη από ότι φανταζόταν και έτσι θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία, να αναδείξει το ταλέντο του στις πολεμικές τέχνες, που θα του δοθεί με τη γνωριμία του με ένα μικροαπατεώνα, τον Χάρβει. 
Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δείτε τον Τσάνινγκ Τέιτουμ, τον Τέρενς Χάουαρντ και τον Μάικλ Ριβέρα, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ντίτο Μοντιέλ.

Κυριακή

    Την Κυριακή σας περιμένουν δυο πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις για παρέα με ποπ-κορν στον καναπέ, από τον ΑΝΤ1 και το Star, στις 21.15 και στις 23.30 αντίστοιχα.
    Ο ΑΝΤ1 προβάλλει το "Thor", την κινηματογραφική μεταφορά του ήρωα της Marvel, ενός χαρακτήρα από τη Σκανδιναβική μυθολογία. Ο Θωρ είναι ένας πανίσχυρος μαχητής, αλλά και αλαζόνας με υπέρμετρο πάθος και υπερφυσικές δυνάμεις. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποδείξει την αξία του στον πατέρα του, τον Όντιν, βασιλιά του Όσγκαρ. Εκείνος όμως, θα καταδικάσει τη στάση του και θα τον τιμωρήσει εξορίζοντάς τον στη Γη. Πρωταγωνιστούν οι Άντονι Χόπκινς, Νάταλι Πόρτμαν και Κρις Χεμσγουόρθ και σκηνοθετεί ο Κένεθ Μπράνα.
    Λίγο πιο αργά, στο Star, ένα μεταφυσικό θρίλερ, σε 'Α προβολή, θα σας καθηλώσει! Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Ματ Μπάγκλιο, η ταινία "The rite", αφηγείται την ιστορία του Μάικλ ο οποίος, αναζητώντας μια διέξοδο από το πατρικό του, αποφασίζει να σπουδάσει σε θεολογική σχολή και να γίνει κληρικός. Η πίστη όμως δεν είναι το δυνατό του σημείο και αναζητά συνεχώς απαντήσεις στην επιστήμη. Όταν θα του γίνει πρόταση από το Βατικανό, να παρακολουθήσει εκεί σεμινάρια εξορκισμού, θα γνωρίσει τον Πατέρα Λούκας, θα ζήσει στο πλευρό του απόκοσμες εμπειρίες, που θα θέσουν σε αμφισβήτηση τα πιστεύω του.Το καστ απαρτίζουν επιτυχημένοι ηθοποιοί, όπως οι Άντονι Χόπκινς, Κόλιν Ο' Ντόναχιου, Άλις Μπράγκα κ.α., ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Μίκαελ Χάφστρομ.