Τί θα δούμε στην TV την εβδομάδα 20-27/10.

2013-10-19 21:39

Στη μέση του Σαββατοκύριακού και με πρεμιέρες νέων εκπομπών να έρχονται στα κανάλια, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις!

Κυριακή

    Στον Ant1, στις 21.15, η πρεμιέρα της εκπομπής "Dancing with the stars". Για μια ακόμη χρονιά, γνωστές προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού, του πολιτισμού και του θεάματος, χορεύουν για καλό σκοπό, και προσφέρουν θέαμα για τους τηλεθεατές και χρηματική βοήθεια σε συνανθρώπους μας που τη χρειάζονται.
    Για τους φαν των ταινιών, όμως, το Mega έχει δυο προτάσεις για την prime time ζώνη του, αύριο. Στις 21.15, η ταινία "Seven pounds", με τον Will Smith στον πρωταγωνιστικό ρόλο υποδύεται τον Μπεν Τόμας, έναν πλούσιο κι ευτυχισμένο άνθρωπο που κατέστρεψε τον κόσμο του σε επτά δευτερόλεπτα. Γι' αυτό και εκπόνησε ένα περίπλοκο ανταποδοτικό σχέδιο: με ένα μεγάλο μυστικό να βαραίνει τη συνείδησή του, ο Μπεν Τόμας επιλέγει επτά άγνωστους ανθρώπους και προσπαθεί να βελτιώσει δραστικά τη ζωή τους για να εξιλεωθεί. Το μόνο κοινό στοιχείο ανάμεσά τους είναι ότι όλοι χρειάζονται άμεσα βοήθεια - οικονομική, πνευματική και ιατρική, Στην πορεία, όμως, συμβαίνει κάτι που δεν υπολόγιζε. Ερωτεύεται την 'Εμιλι Πόζα, μια νεαρή κοπέλα που πάσχει από την καρδιά της.
    Αμέσως μετά, δέκα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, ένα θρίλερ τρόμου, με τους Τζένιφερ Κάρπεντερ, Στιβ Χάρις και Τζέι Χερνάντεζ. Στην ταινία "Quarantine", η δημοσιογράφος 'Αντζελα Βιδάλ και ο εικονολήπτης της καλούνται για χάρη ενός ρεπορτάζ, να περάσουν την βραδιά τους σε πυροσβεστικό σταθμό του Λος 'Αντζελες. Μια κλίση ρουτίνας τους οδηγεί σε μια μικρή πολυκατοικία, στην οποία έχει ήδη έρθει και η αστυνομία. Τα πράγματα όμως, δεν μοιάζουν κανονικά, αφού ο τόπος είναι γεμάτος αίματα και ουρλιαχτά ακούγονται από τους ορόφους.

Δευτέρα

    Το Star, στις 21.00, προβάλλει μια κωμωδία δράσης με τους Μπρους Γουίλις, Τρέισι Μόργκαν και Χουάν Κάρλος Χενάντεζ. Στο "Cop out", τα προβλήματα δύο αστυνομικών δεν φαίνεται να έχουν σταματημό. Μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα να συλλάβουν ένα μεγαλέμπορο ναρκωτικών βρίσκονται σε διαθεσιμότητα. Το γεγονός αυτό έρχεται να “συμβάλλει” στην οικονομική στενότητα του ενός, ο οποίος μάλιστα έχει να αντιμετωπίσει και τα τρέχοντα έξοδα του γάμου της κόρης του. Απελπισμένος, που δεν θα μπορέσει να προσφέρει στην κόρη του τον γάμο, που εκείνη πάντα ονειρευόταν, αποφασίζει να πουλήσει μία συλλεκτική κάρτα, ενός παίχτη του μπέιζμπολ, που έχει χρόνια στην κατοχή του. Τα πράγματα όμως θα στραβώσουν όταν ένας μαφιόζος, με εμμονή στα αναμνηστικά αντικείμενα παλιότερων εποχών, ληστεύει το ενεχυροδανειστήριο στο οποίο είχε φυλάξει την κάρτα.

Τρίτη

    Στις 22.00, πάλι στο Star, μια καλή ταινία, για να περάσετε το βράδυ σας. Στο αστυνομικό θρίλερ "The departed", με τους Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Ματ Ντέιμον, Τζακ Νίκολσον, προκειμένου να διατηρήσει την παντοδυναμία του, αρκετά χρόνια πριν, ένας πανίσχυρος άνδρας της Ιρλανδικής Μαφίας, είχε τοποθετήσει μέσα στους κόλπους της Αστυνομικής Ακαδημίας της Μασαχουσέτης  μια ομάδα από τους πιο εξέχοντες και χαρισματικούς νεαρούς άνδρες του. Σκοπός του ήταν να αναρριχηθούν στην ιεραρχία της αστυνομίας και να αποτελέσουν στο μέλλον, τους πιο πιστούς πληροφοριοδότες του.Παράλληλα, στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την έξαρση του οργανωμένου εγκλήματος, οι αστυνομικές αρχές της Βοστόνης αποφασίζουν να τοποθετήσουν έναν μυστικό τους πράκτορα στην οργάνωση του αρχιμαφιόζου της περιοχής.

Πέμπτη
    Στις 22.00, στο Star, μπορείτε να παρακολουθήσετε την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας "Inception", με τους Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μαριόν Κοτιγιάρ, Έλεν Πέιτζ, Μάικλ Κέιν. Η σκηνοθεσία είναι του βραβευμένου Κρίστοφερ Νόλαν.
Ο Ντομ Κομπ είναι ένας επιδέξιος ληστής και άσσος στην επικίνδυνη «τέχνη» του να αποσπά εξομολογήσεις: μπορεί να κλέψει πολύτιμα μυστικά από τα βάθη του υποσυνείδητου τη στιγμή, που το θύμα του κοιμάται βαθιά και το πνεύμα του είναι απόλυτα ευάλωτο. Η σπάνια ικανότητα του Κομπ τον έχει καταστήσει πολύτιμο παίκτη στην επικίνδυνη σκακιέρα της εταιρικής αντικατασκοπείας αλλά και διεθνή φυγά, αφαιρώντας του ό,τι έχει αγαπήσει στη ζωή του. Ο Κομπ δέχεται μια πρόταση όμως, που μπορεί να τον εξιλεώσει. Μια τελευταία δουλειά, που μπορεί να του δώσει πίσω τη χαμένη του ζωή..
Κυριακή
    Στον Alpha θα προβληθεί, στις 23.45, η εξαιρετική ελληνική ταινία "Ψυχή βαθιά", με τους Βικτώρια Χαραλαμπίδου, Θανάση Βέγγο, Χρήστο Καρτέρη κ.α., σε σκηνοθεσία Παντελή Βούλγαρη.
Η ταινία διαδραματίζεται στα 1949, τρίτο χρόνο του Εμφυλίου Πολέμου. Πάνω στα βουνά της Δυτικής Μακεδονίας οι μάχες μαίνονται ανάμεσα στον Δημοκρατικό Στρατό και τον Εθνικό Στρατό. Σε αυτές τις μάχες έχουν μπλεχτεί και δύο αδέλφια, ο Ανέστης και ο μικρός Βλάσης, που έχασαν τον πατέρα τους από νάρκη, ενώ η μάνα τους βρίσκεται εδώ και καιρό σε στρατόπεδο αμάχων. Ως τσοπάνηδες γνωρίζουν καλά τα υψώματα, τα δάση, τα κρυφά περάσματα και τα δύσβατα μονοπάτια, και για το λόγο αυτό τα δύο αδέλφια χρησιμοποιούνται ως οδηγοί - ο Ανέστης από τον ανθυπολοχαγό Τριαντάφυλλο και ο Βλάσης από τον Καπετάν Ντούλα. Μοιραία βρίσκονται να πολεμούν σε αντίπαλες ομάδες, όμως το αδελφικό αίμα δεν τους αφήνει να γίνουν εχθροί. Κι ενώ στις περιοχές Ψωριάρικα, Χαλασμένα Χωράφια, Μέγα Πλάι η φωτιά του πολέμου φουντώνει και οι αμερικανικές βόμβες Ναπάλμ ετοιμάζονται να σπείρουν τη φωτιά και το τρόμο, ο Ανέστης ψάχνει απεγνωσμένα τον αδελφό του για να γλιτώσουν από αυτό τον παραλογισμό. Ο Βλάσης όμως έχει γίνει πια πολυβολητής, αποκαλείται «Φλόγας» και έχει τιμηθεί με το παράσημο του Γράμμου.