Τί θα δούμε στην TV αυτή την εβδομάδα;

2013-09-08 15:36

Γεια σας!

Μια νέα εβδομάδα ξεκινά αύριο και οι τηλεοπτικές προτάσεις μας είναι εδώ, για όσους θέλουν να περάσουν χρόνο μπροστά στη μικρή οθόνη..

 

Δευτέρα

    Η προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ, που διεξάγεται στη Σλοβενία, συνεχίζεται με επιτυχία και αύριο το απόγευμα στις 15.30 μπορείτε να δείτε τον αγώνα με αντίπαλο τη Φινλανδία, ζωντανά από τον ΑΝΤ1.

    Στις 22.00 το STAR θα προβάλλει την ταινία "Η τιτανομαχία",με τους Σαμ Γουόρδιγκτον, Λίαμ Νίσον και Ρέιφ Φάινς, σε σκηνοθεσία Λουίς Λετεριέ. Η ταινία αφορά σε πρόσωπα της ελληνικής μυθολογίας κι έχει ως κεντρικό ήρωα τον Περσέα, γιο του Δία μεγαλωμένο από ανθρώπους, ο οποίος προσπαθεί να σώσει την οικογένειά του από τον Άδη.Αντιμαχόμενος ανίερους δαίμονες και τρομερά τέρατα, θα καταφέρει να επιβιώσει, μόνο αν αποδεχθεί τη δύναμή του ως Θεός, αψηφήσει τη μοίρα του και αγκαλιάσει το πεπρωμένο του.

Τρίτη

    Την Τρίτη είναι η σειρά των ποδοσφαιρόφιλων, αφού στις 21.45, στο MEGA, θα μεταδοθεί ο αγώνας Ελλάδα-Λετονία, στα πλαίσια των προκριματικών για το Μουντιάλ του 2014.

    Για όσους όμως προτιμάτε μια καλή ταινία για να περάστε το βράδυ σας, το STAR σας έχει τη λύση, στις 22.00 με την ταινία "Επιθυμίες στο παρα πέντε". Ο Μόργκαν Φρίμαν κι ο Τζακ Νίκολσον υποδύονται δυο "συγκάτοικους" σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου, όπου και στους δυο έχει διαγνωσθεί πως πάσχουν από ανίατο καρκίνο. Το γεγονός του θανάτου που πλησιάζει τους κάνει να δημιουργήσουν μια λίστα με όλα όσα θα ήθελαν να πραγματοποιήσουν και οι δυο και ξεκινούν να τα κάνουν! Προσθέτοντας και αφαιρώντας πράγματα από τη λίστα τους, αφού ανακαλύπτουν τη μαγεία και το μεγαλείο του κόσμου, προσεγγίζουν δύσκολα ερωτήματα, αλλά και  ακόμα πιο δύσκολες απαντήσεις για τη ζωή...

Τετάρτη

    Στον ΣΚΑΙ, όπως πάντα, ένα πολύ ενδιαφέρον ντοκυμαντέρ, με τίτλο "Η 11η Σεπτεμβρίου σε πρώτο πρόσωπο", στις 22.15. Το ντοκιμαντέρ αυτό του National Geographic δείχνει τις σημαντικές αποφάσεις που αναγκάστηκαν να πάρουν οι άνθρωποι μέσα σε κατάσταση σοκ και χάους ύστερα από τις επιθέσεις στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου της Νέας Υόρκης. Στο συγκεκριμένο επεισόδιο παρουσιάζεται η "ματιά" του Δημάρχου της Ν.Υόρκης, Τζουλιάνι.

Πέμπτη

    Μια ξεκαρδιστική κωμωδία, το "Due date", με πρωταγωνιστές τον "δικό" μας Ζακ Γαλυφιανάκη και τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, μπορείτε να απολαύσετε στις 22.00 στο STAR. Ο Πίτερ Χάιμαν πρόκειται να γίνει πατέρας για πρώτη φορά σε λίγες ημέρες. Προσπαθεί να προλάβει την πτήση της επιστροφής από Ατλάντα για Λος Άντζελες, ώστε να είναι στο πλευρό της γυναίκας του την ώρα του τοκετού. Οι καλές προθέσεις του όμως θα ακυρωθούν λόγω του επίδοξου ηθοποιού και καπετάν-φουρτούνα Ίθαν Τρέμπλεϊ. Η τυχαία συνάντησή τους θα έχει ως αποτέλεσμα να τους πετάξουν έξω από το αεροπλάνο και να μπουν στη μαύρη λίστα των επιβατών, που τους απαγορεύεται να πετάξουν… τη στιγμή, που οι αποσκευές, το πορτοφόλι και η ταυτότητα του Πίτερ πετούν κανονικά για Λος Άντζελες. Μη έχοντας άλλη επιλογή, ο Πίτερ θα αναγκαστεί να ταξιδέψει οδικώς με τον Ίθαν και τον σκύλο του. Το ταξίδι τους θα αποδειχθεί μια τεράστια περιπέτεια..! 

Παρασκευή

    Μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, για άλλη μια φορά, το MEGA, θέλοντας να μας ξενυχτίσει, προβάλλει μια αξιόλογη ταινία. Αν λοιπόν έχετε αυπνίες, δείτε το "2 μέρες στο Παρίσι" της Ζουλί Ντελπί. Μια ιστορία για ένα ζευγάρι, που επιστρέφοντας από ένα ειδυλλιακό ταξίδι, κάνουν μια στάση στο πατρικό της ηρωίδας, στο Παρίσι, προκειμένου να πάρουν το γάτο της και με την ευκαιρία να γνωρίσει κι ο γαμπρός τα πεθερικά του. Μόνο που ο δύστυχος συνειδητοποιεί ότι το Παρίσι δεν είναι η ρομαντική φωλιά που φανταζόταν και ότι η γαλλική φιλοξενία κρύβει τελικά πολλές εκπλήξεις..!
Με τους 
Ζουλί Ντελπί, 'Ανταμ Γκόλντμεργκ, Αλμπέρ Ντελπί και Ντανιέλ Μπρουλ.

Σάββατο

    Αν θα ξεχωρίζαμε κάτι από το πρόγραμμα του επόμενου Σαββάτου, θα ήταν τα ντοκυμαντέρ του Σκαι. Συντονιστείτε λοιπόν και δείτε στις 19.45 άλλο ένα επεισόδιο του "Lonely Planet", στις 22.00 την τραγική ιστορία ενός ναυαγίου, ειπωμένη από τους επιζώντες, με τίτλο "Costa Concordia: Κραυγή αγωνίας" και μια ώρα μετά το επεισόδιο για τον πλούσιο βυθό στην "Άγρια Ινδονησία".