Προσφορές διασκέδασης, από το κινητό σας για σας!

2013-09-18 15:13

Η Cosmote και η Vodafone "φέρνουν" το σινεμά, κι όχι μόνο, πιο.. κοντά μας!

 

Εδώ κι αρκετό καιρό, οι δυο εταιρείες προσφέρουν στους συνδρομητές τους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους ταινίες σε κινηματογράφους σε όλη τη χώρα.
Θεωρήσαμε λοιπόν καθήκον μας να κάνουμε ένα μικρό θέμα για όλους εσάς που ίσως δε γνωρίζετε τα πάντα για αυτά τα προγράμματα και τις δυνατότητές τους.

 

Cosmote deals for you

H Cosmote όσο περνάει ο καιρός προσθέτει όλο και περισσότερα θεάματα στις προσφορές της, όπως θεατρικές παραστάσεις,επισκέψεις σε ζωολογικά πάρκα κι αποδράσεις παντός τύπου!
Έτσι, εκτός από τις πλέον επιτυχημένες συνεργασίες της με τη Village(πλέον και σε προβολές 3D!), την Ελληνική Θεαμάτων και το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, φέτος το καλοκαίρι μας εξέπληξε ευχάριστα όταν, σε συνεργασία με τη Hellenic Seaways, προσέφεραν εισητήρια επιστροφής σε επιλεγμένα δρομολόγια για δημοφιλείς προορισμούς της χώρας μας. 
Επίσης, αν είστε συνδρομητές της μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το deals-for-you σε κάθε βόλτα σας αφού μπορείτε να απολαύσετε παγωτά, frozen yoghurt κ.α. σε πολύ καλές προσφορές.

Εκμεταλλευτείτε τα και διασκεδάστε!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.cosmote.gr/dealsforyou/ .

 

Vodafone 1+1

Τον τελευταίο καιρό, το καλό παράδειγμα της ανταγωνίστριάς της ακολουθεί και η Vodafone με επίσης πολύ καλές προσφορές, που σας δίνουν την ευκαιρία να απολαύσετε κινηματογράφο, θέατρο, ταξίδια, αγορές καλλυντικών κ.α.
Οι σημαντικότερες συνεργασίες της είναι με τα Ster και Odeon, τα Sephora, την Οlympic Airways και άλλες μεγάλες επιχειρήσεις της Αθήνας κι όχι μόνο!

Αν λοιπόν είστε συνδρομητής Vodafone, μη χάνετε χρόνο!

Μάθετε περισσότερα στο www.vodafone.gr/portal/1kai1?menuId=10367