Πραγματικός.. "πυρετός"!

2014-01-03 00:24

Η καλύτερη ταινία αγώνων ταχύτητας, όλων των εποχών.

Είδαμε και βαθμολογούμε το Rush.
 
Rush
    Βασισμένο στην πραγματική ιστορία της "κόντρας" των κορυφαίων οδηγών φόρμουλα 1, της δεκαετίας του 1970, Τζέιμς Χαντ και Νίκι Λάουντα, αυτή η ταινία μας έδωσε ένα εξαιρετικό δίωρο θέασης!
Ο Ρον Χάουαρντ, βραβευμένος με 2 όσκαρ για το υπέροχο "A beautiful mind", υπερβαίνει εαυτόν, σε ένα φιλμ που έχει ..απ' όλα, τόσο όσο! Δράση, δράμα και έξυπνες ατάκες μπλέκονται ομοιόμορφα, κάνοντάς μας να αγωνιούμε για το φινάλε και να μη βαρεθούμε ούτε λεπτό.
    Το καστ, αν κι απαρτίζεται από όχι και τόσο πρωτοκλασάτα ονόματα, πλην του Χέμσγουορθ, εντούτοις επιβεβαιώνει επάξια την επιλογή των παραγωγών και του σκηνοθέτη. Εκτός, λοιπόν, από τον Κρις Χέμσγουορθ(Thor, Star Trek into darkness), στο ρόλο του Χαντ, πρωταγωνιστεί ο εξίσου ταλαντούχος Ντάνιελ Μπρουλ(Inglourious Basterds, Goodbye Lenin), ο οποίος υποδύεται τον έταιρο "πιλότο", Νίκι Λάουντα. Μαζί τους οι Olivia Wilde(In time, Tron legacy, House M.D.), Alexandra Maria Lara(Downfall), Pierfransesco Favino(World war z, Illuminatti), David Calder(Perfume:The story of a murderer), Christian McKay(Tinker tailor soldier spy, You will meet a tall dark stranger) και Alistair Petrie(Cloud Atlas).
 
Να τη δείτε οπωσδήποτε!
 
Βαθμολογία : 9/10