Ο Johnny Depp στα καλύτερά του!

2013-10-20 01:17

Από τον σκηνοθέτη των "πειρατών της καραιβικής", Jerry Bruckheimer, μια περιπέτεια γουέστερν που θα σας συναρπάσει!

 

The lone ranger

    Βρισκόμαστε στο Σαν Φρανσίσκο του 1933, κι ένας ινδιάνος σε μια έκθεση για την άγρια δύση αφηγείται την ιστορία που έζησε, όταν συνάντησε τον Μοναχικό Καβαλάρη, έναν μαχητή-υπερασπιστή της δικαιοσύνης- που ο θρύλος λέει πως έδρασε στο Τέξας του 1860.
    Χιούμορ, δράση κι ένας εξαιρετικός Johnny Depp μας κράτησαν ενθουσιασμένους για σχεδόν 2μισή ώρες! Η σκηνοθετική επιμέλεια του Gore Verbinski μας "ταξίδεψε" σε μια εποχή που τα σπιρούνια κι οι σέλες ήταν αναπόσπαστο κομμάτι κάθε ήρωα, και πραγματικά ήταν σα να ζήσαμε κι εμείς για λίγο εκεί! Όλο το καστ αξίζει χειροκρότημα, η παραγωγή αποδεικνύει πως δεν "τσιγκουνεύτηκε" σε δουλειά και τεχνολογία και σε όλα τα επίπεδα η ταινία μας ικανοποίησε πλήρως.
    Εκτός από τον Depp, πρωταγωνιστούν πολλοί καταξιωμένοι ηθοποιοί, όπως οι Armie Hammer (Mirror mirror, J.Edgar, The social network), William Fichtner (Elysium, The dark knight, Prison break), Tom Wilkinson (Batman begins, Shakespeare in love), Helena Bonham Carter (Les miserables, Dark shadows, Alice in wonderland), James Badge Dale (world war z, iron man 3, the departed), Barry Pepper (True grit, The green mile, Saving private ryan).
    Τη μουσική επιμέλεια αναλαμβάνει ο Hans Zimmer και στην ταινία θα ακούσετε δύο φορές το τελευταίο τρίλεπτο της πασίγνωστης "Οβερτούρας του Γουλλιέλμου Τέλλου", του Ροσίνι, την οποία ποστάραμε για σας στην στήλη του youtube, στην αρχική μας σελίδα.

Υποθέτω είναι σαφές πως σας συνιστούμε να δείτε αυτή την ταινία, χωρίς καμμία αμφιβολία!

 

Βαθμολογία : 8,5/10