Η ζωή σου, ζωή μου!

2013-09-02 02:29

Καιρό είχαμε να δούμε μια ενδιαφέρουσα κωμωδία, είναι η αλήθεια. Το identity thief δε μπορούμε να πούμε πως μας ξετρέλανε, όμως για παρέα στο σπίτι με μπύρες και ποπ κορν, ενδείκνυται.
Κι αν σκεφτείτε πως με την πρεμιέρα κιόλας της προβολής της στην Αμερική είχε "σπάσει" τα ταμεία, καταλαβαίνετε πως τίποτε δεν είναι τυχαίο. Κι αφού από το τέλος Ιουνίου κυκλοφόρησε σε dvd-bluray είπαμε να το τιμήσουμε ως πρώτο επίσημο άρθρο του site μας.

Η ιστορία του αφορά σε έναν γιάπη που ξαφνικά "τρέχει και δε φτάνει", καθώς κάποια πλαστογράφος του έχει ..κλέψει την ταυτότητα, δημιουργώντας του από υπέρογκα χρέη στις πιστωτικές μέχρι μπλεξίματα με το νόμο! Χωρίς να του απομένει άλλη λύση, ο πρωταγωνιστής θα ταξιδέψει ως την άλλη άκρη της Αμερικής για να εξαναγκάσει την απατεώνισσα να τον ακολουθήσει πίσω και να παραδεχτεί τα πάντα, αφού μόνο έτσι θα αποκατασταθεί η αλήθεια απέναντι στους συνεργάτες του!
Αυτό το ταξίδι όμως θα φέρει ανατροπές και τα πάνω-κάτω στη ζωή και των δυο..!

Πρωταγωνιστούν οι Jason Bateman, γνώριμος του κοινού από το επιτυχημένο "Horrible Bosses", κι η Melissa McCarthy, γνωστή στο ελληνικό κοινό από τη σειρά "Mike & Molly" που προβάλλεται από το Star τα απογεύματα.
Το σενάριο υπογράφουν οι Craig Mazin(Hangover II-III) και Jerry Eeten, ενώ σκηνοθετεί ο Seth Gordon(Horrible Bosses, Four Christmases).

 

Βαθμολογία : 7/10