Διάστημα.. στο σκοτάδι!

2013-09-27 22:40

Το sequel της μεταφοράς του Star Trek στη μεγάλη οθόνη κυκλοφόρησε και σε Blu-ray! 
Εμείς το είδαμε, εσείς?

 

   

Είναι αναμφισβήτητα μια από τις αγαπημένες σειρές όσων δεν είναι πλέον.. παιδιά! Ξεκίνησε να προβάλλεται στην αμερικανική τηλεόραση στα τέλη της δεκαετίας του '60 και έγινε αγαπημένη και στη χώρα μας. Κι έφτασε αισίως στη δωδέκατη κινηματογραφική της μεταφορά, με το "Star Trek:Into darkness" που προβλήθηκε πριν λίγους μήνες και στην Ελλάδα. 

Η νέα ταινία αφορά σε μια αποστολή που θα αναλάβει το πλήρωμα του Εντερπράιζ προκειμένου να σταματήσουν έναν επικίνδυνο τρομοκράτη που απειλει τη Γη, ταξίδι το οποίο όμως κρύβει εκπλήξεις, καθώς θα ανακαλύψουν πως καμμιά φορά ο εχθρός είναι πιο κοντά από όσο φαντάζεσαι!
Η σχέση του καπετάνιου Κερκ με τον α' αξιωματικό Σποκ θα σας χαρίσει απολαυστικές σκηνές χιούμορ αλλά και καταιγιστικής δράσης, με τον Zachary Quinto στο ρόλο του Σποκ να δίνει ρεσιτάλ! Επίσης εξαιρετικός είναι και, στο ρόλο του κακού της ταινίας, ο Benedict Cumberbatch. Το καστ συμπληρώνουν επίσης η Zoe Saldana και ο Karl Urban. Στο ρόλο του Κερκ θα δείτε τον.. μέτριο Chris Pine, που ομολογουμένως και δικαιολογημένα έχει εξοργίσει με την ερμηνεία του όλους τους φαν της σειράς.
Τη σκηνοθεσία έχει επιμεληθεί ο J.J.Abrams, γνωστός για τη δουλειά του στα Lost, Super 8 και Mission Impossible 3.

Εμείς την είδαμε και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να τη δείτε κι εσείς!

 

Βαθμολογία : 7,9/10