Ένας νέος παγκόσμιος πόλεμος..έρχεται!

2013-10-16 20:33

Η επιστροφή του Brad Pitt σε ταινίες με φαντασία και περιπέτεια στέφεται με επιτυχία!

 

World War Z

    Άλλο ένα θρίλερ περιπέτειας θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε, σε λίγο καιρό, σε dvd-bluray και, πιστέψτε μας, θα είναι ένα απολαυστικό δίωρο, που θα σας κρατήσει ηλεκτρισμένους στον καναπέ σας μέχρι το φινάλε! Τουλάχιστον εμείς αυτό βιώσαμε, βλέποντας αυτή την ταινία.
    Το θέμα με τα ζόμπι μπορεί να είναι λίγο "πολυφορεμένο" τα τελευταία χρόνια, εδώ όμως έχουμε ένα αρκετά καλό αποτέλεσμα, ακόμη κι αν το σενάριο δε σφύζει από πρωτοτυπία. Όλοι οι πρωταγωνιστές αποδίδουν τα μέγιστα και η σκηνοθετική επιμέλεια αξίζει δεκάρι!
    Όσον αφορά αυτή καθαυτή την ιστορία της ταινίας, αυτή μας ταξιδεύει ανά τον κόσμο, όπου ένας πρώην υπάλληλος του ΟΗΕ θα πρέπει να αναζητήσει τη λύση σε μια πανδημία ζόμπυ που έχει ξεσπάσει κι απειλεί να αφανίσει την ανθρωπότητα. Ο Gerry Lane, τον οποίο υποδύεται ο Brad Pitt, θα κάνει έναν αγώνα δρόμου με αντίπαλο το χρόνο προκειμένου να ανακαλύψει την αιτία αλλά κυρίως το φάρμακο που θα δώσει τέλος στην καταστροφή που δείχνει να έρχεται..ολοταχώς!
    Μαζί με τον Pitt πρωταγωνιστούν επίσης οι Mireille Enos(Gangster Squad), Daniella Kertesz, David Morse(The Green Mile, The Hurt locker), Fana Mokoena(Hotel Rwanda, Safe House) κ.α. ενώ τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Marc Forster(007:Quantum of solace, Finding neverland).

 

Όταν τη δείτε στο βιντεοκλαμπ της γειτονιάς σας, νοικιάστε τη αμέσως!

 

Βαθμολογία : 8/10