Τηλεοπτική πρεμιέρα που αξίζει!

2014-02-20 20:52

Απόψε, η "ταινιοθήκη" του Star μας προσφέρει μια εξαιρετική πρεμιέρα!

 
    Στην Αλάσκα, μια ομάδα εργατών, που απασχολούνται σε διυλιστήριο άντλησης πετρελαίου, επιβιβάζεται στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στην πατρίδα.  Μια τρομερή καταιγίδα όμως προκαλεί την πτώση του αεροπλάνου σε μια ερημική περιοχή, αποκλεισμένη από το χιόνι. Μόνο επτά εργαζόμενοι επιβιώνουν. Ανάμεσα τους και ο Τζον Ότγουέι, που εργαζόταν ως  ελεύθερος σκοπευτής άγριων ζώων και προστάτευε τις ζωές των εργατών. Ο Τζον αναλαμβάνει την ηγεσία της ομάδας και στόχος τους είναι να κατευθυνθούν νότια όσο πιο γρήγορα μπορούν, Ένας άνισος αγώνας επιβίωσης ενάντια στην παγωνιά αλλά και μια αγέλη άγριων λύκων, ξεκινά… 
    Η ταινία γυρίστηκε στην περιοχή Σμίδερς, στον Καναδά.  Οι θερμοκρασίες, που επικρατούσαν έφταναν και τους – 40 βαθμούς Κελσίου. Οι σκηνές με τις καταιγίδες χιονιού ήταν οι πραγματικές καιρικές συνθήκες και όχι κάποιο κινηματογραφικό τρικ.Το καστ αλλά και το συνεργείο φορούσε ισοθερμικά κάτω από τα ρούχα για πρόσθετη προστασία.Ο ρόλος του Λίαμ Νίσον είχε προταθεί αρχικά στον Μπράντλεϊ Κούπερ. Το καστ συμπληρώνουν οι Νέρμοτ Μαλρόνι, Τζο Άντερσον, Φρανκ Γκρίλο και Ντάλας Ρόμπερτ, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τζο Κάρναχαν.

    Αν δεν έχετε δει αυτή την ταινία ήδη, κάντε το απόψε, στις 22.00. Μπορεί να σας εκνευρίζει η διακοπή για διαφημίσεις που πρέπει κάθε φορά να υποστεί ένας θεατής για να δει μια καλή ταινία ή εκπομπή στην τηλεόραση, κάποιες φορές όμως αξίζει τον κόπο. Κι αν δεν έχετε κάτι δημιουργικότερο να κάνετε, η ταινία θα σας αποζημιώσει. 
    Καλέστε λοιπόν τους αγαπημένους σας φίλους, πάρτε μπύρες, ψήστε και κανένα σουβλάκι και.. απολαύστε!