Τί θα δούμε στην TV την εβδομάδα 10-17/10.

2013-10-10 16:09

Καλησπέρες!
Ήρθαν οι βροχές και τα πρώτα δροσερά αεράκια και τί καλύτερο από χουχούλιασμα με καλή παρέα στο σπίτι, βλέποντας επιλεγμένες εκπομπές και ταινίες στη μικρή οθόνη..!

 

Πέμπτη

    Στις 22.00, στο Star, μια ταινία σε Ά προβολή, με πρωταγωνιστές τους Ράσελ Κρόου, Ελίζαμπεθ Μπάνκς και Λίαμ Νίσον. Στο "The next three days" , ο Τζον Μπρέναν είναι έναν φιλήσυχος καθηγητής και οικογενειάρχης. Η ζωή του μοιάζει να είναι τέλεια μέχρι τη στιγμή, που η σύζυγος του Λάρα, συλλαμβάνεται για ένα φόνο, που όμως ισχυρίζεται πως δεν έχει διαπράξει.  Η ζωή της ευτυχισμένης οικογένειας ανατρέπεται οριστικά. Τρία χρόνια μετά την καταδίκη της, ο Τζον παλεύει να κρατήσει ενωμένη την οικογένεια του, να συνεχίσει τη δουλειά του, να μεγαλώσει τον γιο τους, Λιουκ και να κυνηγάει κάθε ευκαιρία για  να αποδείξει την αθωότητα της συζύγου του. Σκηνοθετεί ο Πολ Χάγκις.

Παρασκευή

    Η βραδιά είναι..αντρική υπόθεση, με τον αγώνα ποδοσφαίρου Ελλάδα-Σλοβακία, στο Mega, στα πλαίσια των προκριματικών για το Μουντιάλ 2014, που θα μεταδοθεί ζωντανά στις 21.45.

Σάββατο
    Πρεμιέρα για το Σπύρο Παπαδόπουλο και την εκπομπή του "Στην υγειά μας ρε παιδιά", υπό νέα τηλεοπτική "στέγη". Μπορείτε να την απολαύσετε στον Alpha, από αυτό το Σάββατο και κάθε Σάββατο βράδυ στις 21.00. Η πρώτη εκπομπή θα έχει ως τιμώμενο πρόσωπο τον κορυφαίο Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.
    Για όσους όμως προτιμάτε τις ταινίες, το Star έχει 2 προτάσεις. Στις 23.00, σε πρώτη προβολή, μια νεανική κωμωδία, με τίτλο "Kick ass". Ο Ντέιβ Λιζέσκι είναι μαθητής λυκείου και ο σπασίκλας του σχολείου.  Η ζωή του μια σκέτη απογοήτευση. Τα κορίτσια αγνοούν την ύπαρξη του, τα αγόρια τον «χρησιμοποιούν» για να κάνουν προπόνηση στις… πολεμικές τέχνες.   Όλα αλλάζουν όμως όταν ο Ντέιβ, λάτρης  των comic και των υπέρ-ηρώων, αποφασίζει να μετατρέψει τον εαυτό του σε σούπερ ήρωα. 

Πρωταγωνιστούν οι Νίκολας Κέιτζ, Άαρον-Τέιλορ Τζόνσον, Κλόη-Γκρέις Μόρετζ, Μαρκ Στρονγκ και σκηνοθετεί ο Μάθιου Βον.
    Αμέσως μετά, στη 01.30, για τους λάτρεις των θρίλερ περιπέτειας, προβάλλεται το "Deception", με τους Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, Χιου Τζάκμαν και Μισέλ Γουίλιαμς. Ο Τζόναθαν είναι λογιστής και ζει μια άθλια, ανιαρή ζωή. Ποτέ δεν έκανε μεγάλα όνειρα, ποτέ δεν είχε φιλοδοξίες, μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει τον κοσμοπολίτη δικηγόρο Γουάιατ. Γίνονται φίλοι και ο Γουάιατ δείχνει στον Τζόναθαν μια άλλη πλευρά της ζωής που δεν είχε ποτέ πριν γευθεί. Συχνάζουν σε μοδάτα μπαρ, παίζουν τένις και γίνονται μέλη ενός μυστηριώδους sex κλαμπ. 

Δευτέρα

    Άλλη μια πολύ καλή ταινία προβάλλει το Star στις 22.00. Πρόκειται για το περιπετειώδες "Law abiding citizen", με τους Τζέραλντ Μπάτλερ και Τζέιμι Φοξ. Ο Κλάιντ Σέλτον είναι ένας σωστός και υπεύθυνος οικογενειάρχης.  Η ζωή του αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη όταν η γυναίκα και η κόρη του δολοφονούνται άγρια κατά τη διάρκεια ληστείας στο σπίτι τους. Οι δολοφόνοι συλλαμβάνονται και την υπόθεση αναλαμβάνει ο Νικ Ράις, ένας φιλόδοξος εισαγγελέας, ο οποίος προτείνει σε έναν από τους υπόπτους να έχει καλύτερη μεταχείριση και μικρότερη ποινή αν καταθέσει εναντίον του συνενόχου του.  Δέκα χρόνια αργότερα εκείνος, που γλύτωσε τη φυλακή, βρίσκεται νεκρός και ο Κλάιντ Σέλτον παραδέχεται ότι τον σκότωσε. Στη συνέχεια στέλνει τελεσίγραφο στον Νικ: ή θα προσπαθήσει να «διορθώσει» την αδικία, που υπέστη η οικογένειά του ή ο θάνατος θα είναι η μόνη επιλογή για όσους εμπλέκονται στην υπόθεση. 

Τρίτη

    Άλλος ένας αγώνας που θα κρίνει την συμμετοχή της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στο Μουντιάλ του 2014, θα προβήθεί στις 20.00, από το Mega και θα είναι ο αγώνας Ελλάδα-Λιχτενστάιν.