Εκρηκτική χημεία μεγατόνων!

2013-11-24 19:47

Δυο πράκτορες, δυο αξιωματικοί.. δυο όπλα!

 

2 Guns

    Ένας πράκτορας της δίωξης ναρκωτικών κι ένας του ναυτικού θα βρεθούν κυνηγημένοι, μετά από μια ληστεία που θα διαπράξουν στην τραπεζα που καταθέτει τα "βρώμικα" λεφτά του ένας αρχηγός καρτέλ ναρκωτικών. Ανακαλύπτοντας λοιπόν ο ένας την πραγματική ταυτότητα του άλλου, θα συμμαχήσουν, αφού, εκτός από τους διεφθαρμένους συνεργάτες τους, τους κυνηγούν και δολοφόνοι, για να τους αποσπάσουν τα χρήματα!
    Σε μια καταιγιστική περιπέτεια, με τους πρωταγωνιστές να ταιριάζουν απόλυτα και να "δίνουν ρέστα", απολαύσαμε μια ταινία που επιβεβαιώνει τον τίτλο της απόλυτα. Δολοπλοκίες, ανθρωποκυνηγητά και εκρηκτικές εικόνες, μας χάρισαν σχεδόν δυο ώρες απλής και "καθαρής" διασκέδασης.
    Το καστ απαρτίζουν καταξιωμένοι ηθοποιοί. Το πρωταγωνιστικό δίδυμο είναι οι Denzel Washington και Mark Wahlberg. Mαζί τους οι Paula Patton(Mission Impossible:Ghost Protocol), Edward James Olmos(Battlestar galactica), Bill Paxton(Titanic, Apollo 13), Robert John Burke(Limitless, Safe) και James Marsden(X-men:The last stand, Superman returns). Η σκηνοθεσία είναι του Baltasar Kormakur(Contraband).

Aν θέλετε να περάσετε ένα ευχάριστο δίωρο με φίλους, πίτσες και μπύρες, αυτή η ταινία θα σας ανταμείψει!

 

Βαθμολογία : 7/10